skip to Main Content

GO Management Sverige AB anställer Senior Byggprojektledare / Installationssamordnare!

Som en del i GO´s planerade utveckling anställs nu Stefan Andersson som Byggprojektledare / Installationssamordnare. Stefan påbörjar sin anställning inom kort.

Stefan är en erfaren byggprojektledare med installationsbakgrund från en rad olika tjänster. Stefan kommer att driva, leda och hantera sina projekt helt utifrån GO´s anda.

Genom denna rekrytering tar GO ett stort och betydelsefullt kliv för att kunna vara ytterligare effektiva, noggranna och engagerade i sina uppdrag åt kund.

– Jag är mycket glad att få välkomna Stefan till GO Management Sverige AB. Att rekrytera en så kunnig, engagerad och ordningsam person är en fröjd för varje arbetsgivare. Jag är övertygad om att Stefan, med sin breda bakgrund inom både bygg och installation kommer bidra till att GO tar ytterligare kliv mot uppsatta företagsmål, säger Fredrik Schjöld, ägare på GO Management Sverige AB.

– Jag ser mycket framemot att bli en del av GO som siktar högt och engagerat för att skapa värde för alla i sina byggprojekt. GO är nystartat men drivs ändå med erfarenhet och klokhet. Jag känner mig väldigt inspirerad över att få vara med så här tidigt, säger Stefan Andersson.

Om GO Management Sverige AB

GO är ett konsultföretag specialiserat inom bygg och fastigheter. GO arbetar effektivt, noggrant och engagerat för att hitta de bästa lösningarna för sina kunder,

 

För mer information, kontakta:

Fredrik Schjöld, ägare
fredrik@gomanagement.se
Tel: 0739 – 23 55 76