skip to Main Content

GO Management Sverige AB anställer junior byggprojektledare!

Som en del i GO´s planerade utveckling anställs nu Martin Erson som junior byggprojektledare. Martin påbörjar sin anställning 1 september 2021.

Martin kommer inledningsvis arbeta med byggadministrativa uppgifter för att därefter ta större och större ansvar i rollen som byggprojektledare. Martin kommer även göra byggkalkyler, platsrapporter och övriga uppföljningsuppdrag i byggprojekten.

Genom denna rekrytering tar GO ett stort och betydelsefullt kliv för att kunna vara ytterligare effektiva, noggranna och engagerade i sina uppdrag åt kund.

– Jag är mycket glad att få välkomna Martin till GO Management Sverige AB. Att rekrytera en så arbetserfaren, lojal och trevlig person är en fröjd för varje arbetsgivare. Jag är övertygad om att Martin, med sitt detaljintresse, installationsbakgrund och tidigare yrkeskompetens kommer bidra till att GO tar ytterligare kliv mot uppsatta företagsmål, säger Fredrik Schjöld, ägare på GO Management Sverige AB.

Martin har en gedigen arbetsbakgrund med mer än 15 års erfarenhet från olika roller inom framförallt kvalitetssäkring, försäljning, inköp och rådgivare i kyl- och värmepumpsbranschen.

– Jag ser mycket framemot att bli en del av GO, som siktar högt och engagerat för att skapa värde för alla i sina byggprojekt. Detta är GO´s första anställning och jag känner mig väldigt inspirerad över att få vara med så här tidigt, säger Martin Erson.

Om GO Management Sverige AB

GO är ett konsultföretag specialiserat inom bygg och fastigheter. GO arbetar effektivt, noggrant och engagerat för att hitta de bästa lösningarna för sina kunder,

 

För mer information, kontakta:

Fredrik Schjöld, ägare
fredrik@gomanagement.se
Tel: 0739 – 23 55 76