skip to Main Content

GO Management Sverige AB (GO) söker Byggprojektledare.

GO är ett konsultföretag specialiserat inom bygg och fastigheter. Vi arbetar effektivt, noggrant och engagerat för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.

Då du kommer jobba i ett entreprenöriellt företag där arbetsuppgifterna är mycket varierande söker vi dig som är prestigelös, flexibel och trivs med att hugga i där det behövs, allt från stort till smått. Vi söker dig som är framåt och social och som inte är rädd för att skapa- och etablera nya kontakter.

GO söker en självorganiserad, lojal och självmotiverad byggprojektledare

Om företaget. GO är ett nyetablerat byggkonsultföretag som tillhandahåller konsulttjänster inom byggprojektledning till fastighetsägare, byggentreprenörer och i mindre skala även till privatpersoner. Våra kärntjänster är byggprojektledning, projekteringsledning och allmän byggrådgivning.

GO arbetar uteslutande i projekt med målsättning att bidra med effektivitet, noggrannhet och engagemang.

GO erbjuder en öppen organisation vilket innebär att varje medarbetare är delaktig och har insyn i företagets affärer och utveckling. Syftet med denna organisationsform är att ge dig som medarbetare förutsättningar för engagemang, delaktighet och en hög nivå av affärsmannaskap, vilket gagnar organisationens samtliga relationer.

GO erbjuder en följsam och behaglig utveckling av kunskap och ansvar då Fredrik Schjöld, ägare och byggprojektledare, kommer att vara en stor del av din vardag.

Inom ramarna för företagets kultur och övergripande mål är varje medarbetare fri att själv styra sitt arbete mot sitt personliga mål och mening.

Dina arbetsuppgifter. I din roll har du varierande arbetsuppgifter i uppdraget att genomföra byggprojekt i processens alla skeden. Du ansvarar övergripande för att planera och leda arbetet och att bereda beslut för beställaren avseende tid, ekonomi och kvalitet. Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. att utforma projektplan, sammankalla och leda möten med grupper inom projektet samt förankra och kommunicera beslut och information i organisationen. Vidare ingår upphandling av resurser, förhandling med parter och rapportera till beställare. Du ansvarar även för myndighets-, kund-, brukar- och leverantörskontakter.

Din utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Utbildad civil- eller högskoleingenjör inom byggteknik, eller motsvarande akademisk nivå alt. annan motsvarande erfarenhet.

  • 5 års erfarenhet av byggprojektledning eller projekteringsledning.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • B-körkort och egen bil är ett krav då vi har hela Skåne som arbetsområde

För att trivas i rollen som byggprojektledare har du förmåga att hantera komplexitet i både tekniska och sociala sammanhang. Det betyder att du har en hög analytisk förmåga, kan se orsak och påverkan, kan bryta ner problem för att sedan plocka ihop dem i enklare delar och pedagogiskt kommunicera dessa i syfte att uppnå uppsatta mål. Du ser också på dig själv som en god ledare. För att trivas hos GO är det av vikt att du är självorganiserande och självmotiverande och att du kan leda din egen utveckling. Du är också en balanserad individualist. Med det menas att du besitter individualistens styrkor i kombination med den ödmjuka insikten att din personliga framgång i någon mån också är en funktion av stödet från företaget och dina kollegor.

GO tänker långsiktigt och det är av vikt att du delar denna värdering i din relation med både företaget och dess kunder. Vi lägger därför stor vikt vid att du delar GO’s värdegrund samt våra ambitioner och kultur.

 

Placering – Råå/Helsingborg

Vid frågor och ansökan av denna tjänsten kontakta

Fredrik Schjöld, 0739-23 55 76, fredrik@gomanagement.se

Urval och intervjuer sker löpande